Rad sa klijentima

Odnos koji stvaramo sa klijentima predstavlja najvažniji proizvod našeg rada. Angažovanost našeg tima i razumevanje onoga što želite od primarnog je značaja prilikom dizajniranja i projektovanja vašeg unikatnog komada nameštaja ili opremanja kompletnog enterijera.

Ceo proces od dizajniranja do realizacije odvija se u nekoliko faza:

rad sa klijentima

1. uzimanje mera

Prvi korak ka realizaciji predstavlja uzimanje mera na terenu. Kako bismo izradili komad nameštaja koji u potpunosti odgovara vašem životnom ili poslovnom prostoru potrebno je da imamo precizne mere prostora u kome će se on nalaziti. Naši projektanti su obučeni za profesionalno uzimanje mera, a merenje je brzo, tačno i precizno. Nakon merenja sve mere i instalacije unose se u projekat koji služi kao polazna osnova ka realizaciji. Našim angažovanjem dobijate besplatan izlazak na teren, uz stručno savetovanje i merenje prostora.

2. detaljna izrada projekta

Sledeću fazu predstavlja izrada glavnog idejnog projekta. Ukoliko niste sigurni šta želite naš tim stručnjaka i dizajnera upravo je tu da vam pomogne. Radom u savremenim programima i profesionalnim pristupom projektu vizuelno realizujemo svaku zamisao od 2d crteža do fotorealističnih 3d modela. Krajnji projekat sadrži sve tehničke detalje i opise neophodne za proizvodnju vašeg komada nameštaja ili kompletnog enterijera.

3. proizvodnja

Nakon detaljne izrade projekta pristupa se konkretnoj izradi vašeg proizvoda. Posedovanje sopstvenog proizvodnog pogona i novih savremenih mašina omogućava nam kvalitetnu i preciznu izradu čak i najzahtevnijih komada nameštaja. Stalnim ulaganjem uspeli smo da stvorimo tim koji se stalno usavršava i prati razvoj svetskih trendova u projektovanju i proizvodnji nameštaja.

4. isporuka i montaža

Proizveden nameštaj isporučujemo u sopstvenoj režiji. Datum isporuke i montaže utvrđuje se na osnovu unapred definisanih rokova, a isporuku i montažu vršimo po sistemu “ključ u ruke”.

Kontakt

ulica Jakova Galusa 11a
11222 Beograd, Srbija
tel/fax: +381 11 394 2 393
mob: +381 62 22 40 30
e-mail: info@myform-design.com

Pratite nas:

facebook twitter google+