Ideje za dizajn

Na ovoj stranici ćete pronaći kratke i informativne tekstove kojim želimo da odgovorimo na neka od pitanja i nedoumice na koja nailazimo u radu s našim klijentima, a koja se odnose na izbor nameštaja, opremanje i uređenje enterijera. Ovde ćete pronaći i tekstove koji govore o savremenim trendovima u dizajnu nameštaja i opremanju enterijera.

dizajn

Prisustvo drveta u enterijeru

Drvo je oduvek bilo jedno od najčešće korišćenih materijala u arhitekturi i opremanju enterijera, cenjeno ne samo zbog svoje čvrstine, već i prilagodljivosti. Kada se koristi na pravi način, može u potpunosti izmeniti i ulepšati izgled prostorije.

> više

Preuzeto sa home-designing.com

dizajn

Stil opremanja skandinavskih stanova

Neverovatan dizajn švedskih enterijera predstavlja inspiraciju za sve one kojima su potrebne sveže ideje prilikom opremanja enterijera. Od enterijera punih boja, do jednostavnih, ali veoma funkcionalno opremljenih, ovaj tip stambenih prostora ostvaruje snažan vizuelni efekat. Udobne sofe, kamini, šareni jastučići, gitare i klaviri, predstavljaju samo neke od detalja koji krase ove divne domove.

> više

Preuzeto sa freshome.com

dizajn

Kuća za odmor A3 Architects

Kuća za odmor "4s" nam pruža inspiraciju za modernu arhitekturu i širok spektar arhitektonskih detalja. Kuća se ističe zbog lepe i savremene kombinacije belih zidova i drveta, a izdignuta platforma na kojoj se nalazi omogućila je projektantima da izgrade bazen i podlogu na donjem nivou do kojih vode duple stepenice.

> više

Preuzeto sa freshome.com

dizajn

Praktične ideje za bicikl u stanu

Postoje različita rešenja za bicikl u stanu, od kačenja na zid do jednostavnog postavljanja na pod s različitim držačima. Upečatljiv efekat može se dobiti farbanjem bicikla u bojama prisutnim u stanu ili kačenjem na zid u različitim položajima. Bez obzira na to gde ćete ga smestiti, samo prisustvo bicikla unosi dinamičnost i osobenost u vaš dom.

> više

Preuzeto sa freshome.com

dizajn

Višenamenska modularna polica B_kube

Napravljena od hrasta ili medijapana crne boje, može se ređati u police, koristiti za sedenje ili kao klub sto.

> više

Preuzeto sa design-milk.com

dizajn

Da li je vaš ljubimac ravnopravni član porodice?

Želite li da imate sve neophodne stvari za vašeg ljubimca na jednom mestu? To vam može omogućiti komoda dizajnirana od strane firme "Bailey Fine Pet Furniture". Komoda se sastoji se iz tri fioke, prve dve su za skladištenje igračaka, lekova ili hrane vašeg ljubimca, a poslednja u sebi sadrži dve posude za vodu i hranu.

> više

Preuzeto sa freshome.com

Kontakt

ulica Jakova Galusa 11a
11222 Beograd, Srbija
tel/fax: +381 11 394 2 393
mob: +381 62 22 40 30
e-mail: info@myform-design.com

Pratite nas:

facebook twitter google+